Καρεκλάς - Πιτσιλλίδης πήραν εκπομπή στο Σίγμα

BUZZLIFE /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δύο νέες εκπομπές εντάσσει τον Οκτώβριο στο πρόγραμμά του το κανάλι του Παρισινού, ελπίζοντας σε αύξηση των ποσοστών του

Ναι, ναι, ο Γιάννης Καρεκλάς δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης, αφού συνεργάζεται με το Σίγμα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ετοιμάζεται να βάψει ξανά το μαλλί του και να βγει στο γυαλί.

 

Χωρίς περιστροφές

Αναμφισβήτητα ο Γιάννης Καρεκλάς είναι ένα από τα πρόσωπα που στιγμάτισαν τη βραδινή ζώνη του ΡΙΚ. Γι’ αυτό και το κανάλι του Παρισινού αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό του δίνοντάς του μια πολιτική εκπομπή. Με τίτλο «Χωρίς περιστροφές», ο δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΡΙΚ θα αναλύει και θα σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας με την εβδομαδιαία του εκπομπή που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.  

 

Ανατροπές ο Πιτσιλλίδης

Σου λέει εμφανίζομαι που εμφανίζομαι καθημερινά στην τηλεόραση, γιατί να μην έχω τη δική μου εκπομπή; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Πιτσιλλίδης, ο οποίος αποκτά μετά από χρόνια φιλοξενίας στις πρωινές, μεσημβρινές, απογευματινές (πλέον και βραδινές) εκπομπές τη δική του θέση σε πρόγραμμα καναλιού για να αναλύει τα υπέρ και τα κατά ενός καυτού θέματος, που προφανώς θα είναι κοινωνικο-θρησκευτικό. Η εκπομπή του Πιτσιλλίδη με τίτλο «Ανατροπές» θα μεταδίδεται Τρίτη έως Πέμπτη στις 23.10 το βράδυ, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη.


Επιστροφή
στην αρχή