Καραπατάκης: «Σταματήστε την ισοπεδωτική κριτική»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άνδρος Καραπατάκης, τονίζει πως η ομάδα έχει ανάγκη ηρεμία και καθολική στήριξη

Γραπτή δήλωση του προέδρου της δημοσίευσε η ΑΕΚ Λάρνακας.
 
Ο Άνδρος Καραπατάκης καλεί τον κόσμο των κιτρινοπρασίνων να σταματήσει την κριτική καθώς είναι ζημιογόνα και η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία, συμπαράσταση και καθολική στήριξη. 
 
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Λαρνακέων αναφέρει πως με το μοντέλο διοίκησης η ομάδα έκανε άλματα πρόοδου και με αυτό θα προχωρήσει.
 
Η δήλωση του προέδρου της ΑΕΚ:
 
«Από την 1η μας μέρα στην διοίκηση του Σωματείου έχουμε αποφασίσει να πορευτούμε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο αποτελείται από μία αλυσίδα σχέσεων και συνεργασίας διοίκησης, τεχνικού διευθυντή, προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών. 
 
Ένα μοντέλο το οποίο μας έχει βοηθήσει να κάνουμε τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούμε να το εμπιστευόμαστε και αποτελεί κάτι διαφορετικό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. 
 
Με αυτό το μοντέλο και τους ίδιους συντελεστές θα προχωρήσουμε μέχρι την τελευταία μέρα της φετινής σεζόν, όταν και θα γίνει ο απολογισμός. 
 
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να σταματήσει την ισοπεδωτική κριτική σε όλους τους συντελεστές, γιατί αυτό κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα. Τα μοναδικά που έχει ανάγκη η ομάδα μας αυτή την στιγμή από τον κόσμο της είναι η ηρεμία, η συμπαράσταση και η καθολική στήριξη».

Επιστροφή
στην αρχή