Κάντε γρήγορα κύριε Κάκο...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
Βlog

Ας περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε. Ακόμη ένας παράγοντας ομάδας μιλάει με τη γλώσσα του καφενείου ή έχει όντως αποδείξεις και ονόματα για τα καθέκαστα στο κυπριακό ποδόσφαιρο; Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Σάββα Κάκο, ότι «θα επανέλθει με οπτικοακουστικό υλικό, που θα καταδεικνύει ότι τα αποτελέσματα των αγώνων του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν κρίνονται με βάση την απόδοση των ομάδων στο γήπεδο». Ωστόσο, ας μας συγχωρέσει που θα είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, γιατί αρκετοί μέχρι τώρα είπαν ότι κατέχουν αποδείξεις για τη βρομιά του κυπριακού ποδοσφαίρου, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν το δρόμο της σιωπής.

Θεωρώ τον Σάββα Κάκο υπεύθυνο άνθρωπο και η δήλωσή του είναι από τις πλέον σοβαρές που ακούστηκαν τα τελευταία χρόνια. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν αυτή τη φορά θα υπάρξει διαφάνεια ή αν για ακόμη μια φορά θα μείνουμε στα λόγια. Αν όντως η «Κυρία» έχει αποδείξεις για το τι διαδραματίζεται στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα βρει τρόπο να τα βγάλει προς τα έξω. Αν όχι, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο θα μείνουν απλά εκτεθειμένοι στα μάτια του κόσμου. Αν, λοιπόν, η Ανόρθωση θέλει το όνομά της καθαρό, θα φροντίσει να αποδείξει τη δυσωδία που αναδύει το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν μιλάμε για απλές αιχμές του Σάββα Κάκου. Μιλάμε για απευθείας κατηγορίες στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι συμμετέχει στο παρασκήνιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το ακόλουθο σημείο της γραπτής δήλωσης του κ. Κάκου:  «Επίσης, το δ.σ. θα παρακολουθεί και θα γίνει σκιά των διαδικασιών και τού τι γίνεται στην Αυτοκρατορία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Το κάθε σκάνδαλο θα βγαίνει απευθείας στη φόρα και το 18% του πληθυσμού της Κύπρου, που κάποιοι δεν σέβονται, χρησιμοποιώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, θα γίνει η ασπίδα προστασίας του σωματείου. Πέραν πάσης αμφιβολίας, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου αποτελεί στόχο του παρασκηνίου, των κέντρων αποφάσεων και της αυλής τους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στο κυπριακό ποδόσφαιρο». Πόσο πιο άμεσες και ξεκάθαρες μπορεί να είναι οι κατηγορίες ενός ανθρώπου που ηγείται ενός εκ των μεγαλύτερων σωματείων της Κύπρου; Πώς γίνεται η ΚΟΠ να συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να μην λαμβάνει υπόψη τέτοιες κατηγορίες. Που δεν βγαίνουν από το στόμα όποιου και όποιου. Αλλά από τον πρόεδρο ενός ιστορικού και μεγάλου σωματείου. Θα πάρει θέση αυτή τη φορά;

Και, επιτέλους, ας μιλήσει κάποιος με αποδείξεις. Με ονόματα και ντοκουμέντα. Γιατί μπουχτίσαμε κάθε τρεις τα ίδια. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Πέραν όλων των άλλων, ο Σάββας Κάκος αποκάλυψε πως τον είχαν προειδοποιήσει ακόμη για τον σφαγιασμό που θα επακολουθούσε. ΠΟΙΟΣ, κύριε Κάκο, σας είχε προειδοποιήσει; ΠΟΙΟΣ είχε γνώση τι έγινε πριν το παιχνίδι; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ τελοσπάντων είναι αυτοί που αποφάσισαν να «κατακρεουργήσουν» την Ανόρθωση;

Ξεκάθαρα ο πρόεδρος της «Κυρίας» μάς αναφέρει πως υπάρχουν ευνοούμενοι στο κυπριακό ποδόσφαιρο. ’νθρωποι, που με λίγα λόγια.  αποφασίζουν για το αποτέλεσμα ενός αγώνα και την κατάληξη του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω πώς δεν είναι στημένο το πρωτάθλημα «όταν υπάρχουν κατά παραγγελία σφαγιασμοί, κατά παραγγελία ορισμοί διαιτητών, κατά παραγγελία τιμωρίες διαιτητών, κατά παραγγελία πέναλτι, κίτρινες και κόκκινες κάρτες, κατά παραγγελία μεταθέσεις αγώνων και κατά παραγγελία αποφάσεις των δικαστικών οργάνων».

Σας θερμοπαρακαλούμε, κύριε Κάκο. Μην αργήσετε και ξεχαστεί το θέμα. Να επανέλθετε με αποδείξεις και οπτικοακουστικό υλικό. Το γρηγορότερο. Μια φορά ζητάμε να γίνει κάτι τέτοιο. Τολμήστε, αλλιώς, αν δεν το κάνετε, μη ζητήσετε ποτέ στο μέλλον να σας πάρουμε στα σοβαρά. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι σ΄ αυτή την κατηγορία. Εμείς ζητάμε κάποιον που να διαφέρει. Που να μην λέει αερολογίες. Που μια φορά τα λόγια του να τα κάνει πράξη. Μπορείτε; Περιμένουμε με ανυπομονησία.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε προπονητή ακαδημιών η Πάφος - Αποθέωση από Ντούμποφ

Πολίτης Sports, 13:11 (τελευταία ενημέρωση 13:11)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ: Ο προβληματισμός Κέρκεζ και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΣΑΒΒΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ, 12:55 (τελευταία ενημέρωση 12:55)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει τα αρνητικά ρεκόρ η Ρεάλ

Πολίτης Sports, 12:43 (τελευταία ενημέρωση 12:43)

Επιστροφή
στην αρχή