Καμία παράταση για την κάρτα φιλάθλου (πάρθηκαν νέες αποφάσεις)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Kαμία παράταση στην εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρξει μετά την έκτακτη συνάντηση ανάμεσα σε όλους εμπλεκόμενους...

Απρόσκοπτα και με προωθητικές ενέργειες θα εφαρμοστεί το μέτρο της κάρτας φιλάθλου στο νέο πρωτάθλημα, καθώς σήμερα έπεσαν τίτλοι τέλους στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και ήθελαν τους αρμόδιους φορείς να συζητούν αλλά και να παζαρεύουν με τα σωματεία το προσωρινό «πάγωμα» του.

Σε έκτακτη συνάντηση που πραγματοποίηθηκε σήμερα (21/8) ανάμεσα σε ΚΟΑ - ΚΟΠ, αντιπροσώπους και προέδρους των μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων της πρώτης κατηγορίας, συζητήθηκαν θέματα τεχνικής φύσεως για διευκόλυνση των φιλάθλων που επιθυμούν προχωρήσουν σε εγγραφή στο μητρώο για έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το ενδεχόμενο της αναβολής στην εφαρμογή του δεν υφίσταται προτάσσοντας την κάρτα φιλάθλου ως μέτρο καταπολέμησης της βίας.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκαν μέτρα ενίσχυσης του εξοπλισμού τόσο στα γήπεδα όσο και στα κατά τόπους σωματεία ούτως ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι να απευθύνονται σε περισσότερους χώρους για έκδοση της κάρτας.

Ο αριθμός των φιλάθλων που μέχρι σήμερα προχώρησε σε έκδοση κάρτας ξεπέρασε τις 18 χιλιάδες και σύμφωνα με το πρόεδρο του ΚΟΑ ο στόχος των 30 χιλιάδων είναι εφικτός ή ακόμη και να ξεπεραστεί.

 

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή