Καλωσορίζουμε νέα προϊόντα στην ΙΚΕΑ

BUZZLIFE /STYLE

01
14

Η ΙΚΕΑ σας παρουσιάζει μια σειρά νέων προϊόντων, τα οποία θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε έναν πιο όμορφο, διασκεδαστικό και άνετο χώρο.

 

Αυτόν το μήνα, τα παιδιά θα απολαύσουν δύο καινούριες, χρωματιστές σειρές, οι οποίες προορίζονται για ασταμάτητο παιχνίδι, αλλά και για την εύκολη αποθήκευση και τακτοποίηση των παιχνιδιών. Με τις αποθηκευτικές λύσεις της ΙΚΕΑ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μαζεύετε, να βγάζετε και να στοιβάζετε τα παιχνίδια για να μπορείτε να αφιερωθείτε στο παιχνίδι και όχι στην οργάνωση!

Για το υπόλοιπο σπίτι, θα βρείτε μια ποικιλία από λευκά είδη με έντονα χρώματα και ξεχωριστά σχέδια, από χειροποίητα χαλιά μέχρι υφάσματα με το μέτρο. Για τη μαγειρική και το φαγητό, θα βρείτε διαχρονικά μαγειρικά σκεύη και μια όμορφη σειρά ειδών σερβιρίσματος με φολκλόρ σχέδια. Για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, θα βρείτε νέα καλά¬θια φτιαγμένα από φυσικά υλικά.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το χειμώνα, αξιοποιώντας τα νέα προϊόντα ΙΚΕΑ, για να δημιουργήσετε ένα οργανωμένο, ζεστό και φιλόξενο χώρο στο σπίτι σας!


Επιστροφή
στην αρχή