Καλοκαιρινές τάσεις στο αυγουστιάτικο «αλφαγεύση»

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το καλό φαγητό δεν έχει εποχή, καθώς κάθε περίοδος του χρόνου έχει τη δική της χάρη και κυρίως τις δικές της ιδιαίτερες συνταγές και γεύσεις!

Καλοκαιρινές τάσεις στο αυγουστιάτικο «αλφαγεύση»

Το καλό φαγητό δεν έχει εποχή, καθώς κάθε περίοδος του χρόνου έχει τη δική της χάρη και κυρίως τις δικές της ιδιαίτερες συνταγές και γεύσεις! Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να καταναλώνουμε ελαφρύτερα γεύματα, επιλέγοντας πιάτα λιτά και δροσιστικά. Δε χρειάζεται, όμως, να θυσιάζουμε την απόλαυση, αφού οι διατροφικές τάσεις έχουν εμπλουτιστεί με ποικιλία τροφών σε συνδυασμούς που περνούν κάθε άλλο παρά απαρατήρητοι!

Το τεύχος Summer Trends του «αλφαγεύση» αφυπνίζει τη δημιουργικότητα στην κουζίνα, προτείνοντάς μας θρεπτικά γεύματα, όπως πλούσιες σαλάτες με βάση όσπρια, πιάτα με ψάρια ή θαλασσινά και συνοδευτικά που ξεχωρίζουν. Επιπλέον, στις σελίδες του τεύχους θα βρούμε ιδέες για platters, ιδανικά για τις καλοκαιρινές νύχτες με φίλους ή με την οικογένεια στο σπίτι.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, τα απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο όταν ενισχύουμε τη γευστική διαδικασία με μια παγωμένη μπύρα ή ένα ποτήρι ούζο ή κάποια άλλη από τις προτάσεις του «αλφαγεύση»! Τέλος, κλείνουμε με ένα φρουτένιο γλυκάκι για να ολοκληρώσουμε την εμπειρία του δημιουργικών, καλοκαιρινών, γαστρονομικών, σύγχρονων τάσεων!

Για περισσότερη καλοκαιρινή διάθεση και τάση για… τάσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και περιηγηθείτε στις σελίδες του Summer Trends: www.alphamega.com.cy/alphagefsi


Επιστροφή
στην αρχή