Καλύτερη τράπεζα στο Private Banking η Τράπεζα Κύπρου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι αναδείχθηκε η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking στην Κύπρο από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance.

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι αναδείχθηκε, για τρίτη φορά, η καλύτερη τράπεζα στο Private Banking στην Κύπρο από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance, το οποίο ανακοίνωσε τα ετήσια διεθνή «Βραβεία για τις Καλύτερες Τράπεζες στο Private Banking για το 2018».
 
Σε σημερινή ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι το περιοδικό συγκαταλέγει την Τράπεζα ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.
 
Αναφέρει ότι «το βραβείο για την «Καλύτερη Τράπεζα στο Private Banking» παρέχει μια ανεξάρτητη πιστοποίηση για τις τράπεζες που προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες, την μεγαλύτερη αξία και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες τους» και προσθέτει ότι η αναγνώριση από το Global Finance «επιβεβαιώνει την ικανότητα της Τράπεζας να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού και τις ανάγκες των πελατών της».
 
Η βράβευση, σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες του Private Banking της Τράπεζας Κύπρου και επιβεβαιώνει την επιτυχημένη  στρατηγική της Τράπεζας στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών για διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, μέσω τραπεζικών και επενδυτικών λύσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων.
 
Τέλος, αναφέρει ότι το κοινό του περιοδικού Global Finance συμπεριλαμβάνει εταιρικά και οικονομικά στελέχη, τα οποία είναι υπεύθυνα για επενδύσεις και στρατηγικές αποφάσεις σε πολυεθνικές εταιρείες και οικονομικούς οργανισμούς.


Επιστροφή
στην αρχή