Κάηκε εστιατόριο του διασημότερου Τούρκου σεφ

BUZZLIFE /PEOPLE

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, η φωτιά ξέσπασε στο εστιατόριο Nusr-Et στην περιοχή Ετιλέρ, περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης

Πύρινη κόλαση ξέσπασε χθες στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ – celebrity Salt Bae (κατά κόσμον Nusret Gökçe), ή αλλιώς του «σεφ με το αλάτι», στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τη Daily Sabah, η φωτιά ξέσπασε στο εστιατόριο Nusr-Et στην περιοχή Ετιλέρ, περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης όταν οι περίοικοι διαπίστωσαν πως πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από την οροφή του κτιρίου. Οι πυροσβέστες  έφτασαν άμεσα στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί, ωστόσο, αν και μέχρι στιγμής το μέγεθος των υλικών ζημιών είναι άγνωστο, υπολογίζεται πως η καταστροφή στο εσωτερικό είναι μεγάλη.

Το εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης είναι το πρώτο που άνοιξε ο διάσημος σεφ. Αυτή ήταν η αρχή, ωστόσο, καθώς, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε αρχικά μέσα από τα social media και μετά από την τηλεόραση για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, ο Nusret Gökçe, έχει 11 εστιατόρια τόσο στην Τουρκία, όσο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ.


Επιστροφή
στην αρχή