Ειρένα Γεωργιάδου: Είμαστε πανέτοιμοι για τον Συνεργατισμό (ηχητικό)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από σήμερα οποιεσδήποτε μεταφορές χρημάτων μεταξύ των δύο δικτύων θα γίνονται χωρίς χρέωση και θα διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Η Ελληνική Τράπεζα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί σήμερα Δευτέρα τόσο τους πελάτες του Συνεργατισμού όσο και τους εργαζομένους της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας που μεταφέρονται στην Ελληνική, δήλωσε στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 η Πρόεδρος της Επιτροπής Ενσωμάτωσης της τράπεζας, Ειρένα Γεωργιάδου.

Σε πρώτη φάση, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου κλείνουν 43 καταστήματα, ενώ σε περίοδο 15 μηνών θα ολοκληρωθεί το κλείσιμο 100 καταστημάτων.

Αναφορικά με το λογισμικό, ανέφερε ότι ήδη γίνονται ασκήσεις επί χάρτου και δοκιμές προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα του υφιστάμενου συστήματος έναντι του αυξημένου αριθμού πελατών.

Όλες οι ΑΤΜ και των δύο δικτύων καταστημάτων θα μπορούν να εξυπηρετούν όλους τους πελάτες χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Από σήμερα οποιεσδήποτε μεταφορές χρημάτων μεταξύ των δύο δικτύων θα γίνονται χωρίς χρέωση και θα διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα.

Πιστωτικές και Χρεωστικές κάρτες δουλεύουν κανονικά χωρίς καμία διαφοροποίηση.

Βιβλιάρια επιταγών ισχύουν κανονικά, ενώ από τις 10 Σεπτεμβρίου για τους πελάτες της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας θα εκδίδονται βιβλιάρια επιταγών της Ελληνικής.

«Στην ύπαιθρο, σε πρώτη φάση θα κλείσουν μέχρι τον Οκτώβρη 33 καταστήματα», τόνισε. «Τότε όμως θα αρχίσει να λειτουργεί η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης που θα πηγαίνει από κοινότητα σε κοινότητα».


Επιστροφή
στην αρχή