Ιραόλα: Όταν κάνεις σοβαρά λάθη τα πληρώνεις...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Άντονι Ιραόλα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως όταν κάνεις ένα λάθος σοβαρό το πληρώνεις και πως η ομάδα του δεν είχε την απόδοση του α' μέρους...

Ο Άντονι Ιραόλα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως όταν κάνεις ένα λάθος σοβαρό το πληρώνεις και πως η ομάδα του δεν είχε την ίδια καλή απόδοση με το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που θάλαμε. Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό 90λεπτο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είχε τις δικές της ευκαιρίες. Κλειδί ήταν το ότι στο β' μέρος από ένα σημείο και μετά σταματήσαμε να προσπαθούμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ. Έπρεπε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο πρώτο μέρος.

Κάναμε ένα σοβαρό λάθος από αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεχθήκαμε γκολ. Μετά την ισοφάριση και οι δύο ομάδες είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είχαμε ένα καλό α' μέρος, με ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να περάσουμε σωστά την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος παρουσιάστηκε καλύτερος. Δεν είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλαμε την νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο που ήταν δίπλα μας».

Για το αν είχαν οι παίκτες στο μυαλό τους το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ζυρίχη:

«Όχι δεν το νομίζω. Το λάθος ήταν ότι αρκεστήκαμε στην κατοχή μπάλας και όχι στο να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε.

Ίσως χρειαζόταν να πάρουμε κάποια ρίσκα, κάτι που κάναμε στα Ευρωπαϊκά. Αλλά δεν αφορά μόνο για εμάς, ήταν και ο αντίπαλος που έπαιξε καλά και μας έβαλε δύσκολα».


Επιστροφή
στην αρχή