Ιραόλα: «Υπέροχη βραδιά, ευχαριστώ τους πάντες»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Αντόνι Ιραόλα μετά τη σπουδαία πρόκριση των Λαρνακέων στους ομίλους του Europa League

Ευτυχισμένος για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League στην πρώτη του προπονητική εμπειρία είναι ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα.

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε υπέροχη τη βραδιά και τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για όσους είναι στην ομάδα καθώς οι κόποι τους ανταμείβονται, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για τη βοήθεια.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντόνι Ιραόλα:

«Είναι μια υπέροχη βραδιά για μένα, για όλους στην ομάδα, τη διοίκηση και τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες μου, έκαναν εκπληκτική δουλειά στην προετοιμασία και στην Ευρώπη. Θα παίξουμε στους ομίλους και είναι κάτι που το αξίζουμε.

Ήμουν πολύ προσηλωμένος στο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, επιθετική με αρκετούς παίκτες στην επίθεση. Άφησε κάποιους χώρους τους οποίους μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Αύριο θα δούμε την κλήρωση και απόψε θα το απολαύσουμε.

Είναι η πρώτη μου εμπειρία σαν προπονητής και είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος για όλους όσoι είναι στην ομάδα και δουλεύουν τόσα χρόνια και είδαν τον κόπο τους να ανταμείβεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία και έχω τη βοήθεια από όλο το επιτελείο, με βοηθάνε όλοι. Και οι παίκτες, όσοι αγωνίζονται αλλά και οι υπόλοιποι κάνουν πολύ καλή δουλειά».


Επιστροφή
στην αρχή