Υπόκλιση Παπασταύρου: «Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος ο επενδυτής και διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στην κάμερα της Primetel

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος ο επενδυτής και διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου μίλησε στην κάμερα της Primetel λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στην πρεμιέρα του «τριφυλλιού» με την Αλκή Ορόκλινη στο ΓΣΠ. 

Αφουγκραζόμενος την έντονη επιθυμία του πράσινου λαού για να καταγράφει μετά από χρόνια μια επιτυχημένη πορεία ζήτησε πίστωση χρόνου στη νέα προσπάθεια, αναφέρθηκε στην εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου, ενώ ανέλυσε και το όραμα που έχει για το σύλλογο της Λευκωσίας.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Έγινε πάρα πολλή δουλειά και εντός και εκτός γηπέδου και ελπίζουμε για το καλύτερο», ήταν το αρχικό σχόλιο του ισχυρού άντρα των πρασίνων. 

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό των αλλαγών που έγιναν σε όλα τα επίπεδα απάντησε: «Μέχρι σήμερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όλες τις αλλαγές που έγιναν. Από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, το ιατρικό τιμ... Παντού έγιναν μεγάλες αλλαγές. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα, δεν τελειώσαμε. Όπως ξέρετε μόνο 90 μέρες έχουν περάσει από τότε που αναλάβαμε».

Για το γεγονός ότι η προσέλευση είναι μειωμένη λόγω κάρτας φιλάθλου είπε: «Το ξέρουμε και λυπούμαστε που δεν θα έρθει περισσότερος κόσμος. Είναι νομοθεσία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν το διαλέξαμε εμείς. Είχαμε αυτή την ατυχία- αν θέλετε- από σήμερα να εφαρμοστεί το μέτρο».

Ρωτηθηκε επίσης για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η στήριξη του κόσμου της Ομόνοιας. Το ήξερα αλλά είναι άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις».


Επιστροφή
στην αρχή