Υπέρ Αναστασιάδη η Πραξούλα Αντωνιάδου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη τοποθετείται με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Πραξούλα Αντωνιάδου

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη τοποθετείται με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, στα πλαίσια της απόφασης των ΕΔΗ για ελεύθερη ψήφο σε ένα εκ των δύο υποψηφίων, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «έχει την πολιτική βούληση και τη δυνατότητα να οδηγήσει σύντομα τις διαπραγματεύσεις σε συμφωνημένη λύση για την επανένωση της Κύπρου, όπως έχει επίσης πλήρως και τη συναίσθηση του καθοριστικού ρόλου του χρόνου».

Παράλληλα, υπό την ιδιότητά της ως οικονομολόγος, αναφέρει ότι «ο κόσμος έχει κάνει ήδη πολλές θυσίες, η οικονομία βρήκε όμως ξανά τον αναπτυξιακό ρυθμό της και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ή πισωγυρίσματα».  «Θα τον καλούσα περαιτέρω, με την εκλογή του,  να δώσει συνέχεια στις ενέργειες για πάταξη της διαφθοράς η οποία βρίσκεται δυστυχώς ακόμα βαθιά ριζωμένη σε όλα σχεδόν τα επίπεδα ζωής του τόπου», προσθέτει.

Η κ. Αντωνιάδου αναφέρει επίσης, μεταξύ άλλων, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «έχει την δυνατότητα να συμβάλει στην ενδυνάμωση της συνεργασίας ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά κράτη καθώς και στην ενδυνάμωση του ρόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εδραίωση της ειρήνης στην γειτονιά της Ευρώπης». «Την Κυριακή στις 4 Φεβρουαρίου 2018 ψηφίζω τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη γιατί θέλω η πατρίδα μου να έχει μέλλον», καταλήγει.


Επιστροφή
στην αρχή