Είναι φάρσα: Ποτέ δεν θα βλέπεις τα νέα μόνο 26 φίλων στο Facebook

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η υπόθεση ξεκίνησε μήνες πριν, όταν κάποιος χρήστης έκανε τη σχετική ανάρτηση, η οποία αναδημοσιεύτηκε αρκετές φορές και έγινε viral

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη ότι το Facebook άλλαξε τον αλγόριθμό του και πλέον στο News Feed θα εμφανίζονται τα νέα μόνο 26 φίλων σας. Λάθος...

Σύμφωνα με το Forbes, η υπόθεση ξεκίνησε μήνες πριν, όταν κάποιος χρήστης έκανε τη σχετική ανάρτηση, η οποία αναδημοσιεύτηκε αρκετές φορές και έγινε viral, προκαλώντας παράλληλα τεράστια κινητοποίηση ανάμεσα στους χρήστες της σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φήμη έγινε ακόμη πιο έντονη, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει τον αλγόριθμό του, έτσι ώστε οι χρήστες να βλέπουν περισσότερα νέα από τους φίλους τους και όχι από τα Μέσα.

Οπότε σε περίπτωση που δείτε το πιο κάτω μήνυμα, απλά αγνοήστε το:

«Δείτε πώς να αποφύγετε να ακούτε μόνον τους ίδιους 25 φίλους που επιλέγει το fb, εξαιτίας του νέου αλγόριθμου. Το σύστημά τους επιλέγει άτομα που διαβάζουν τη δημοσίευσή σας. Ωστόσο, θα ήθελα να επιλέξω για τον εαυτό μου, γι ' αυτό σας ζητώ μια χάρη. Αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο, ένα "γεια", ένα αυτοκόλλητο, ό,τι θέλετε, έτσι θα εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου. Διαφορετικά το facebook επιλέγει τι να μου δείξει ! Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφορούν τελικά την επικοινωνία?

Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αλληλεπίδραση με όλες τις επαφές σας και να παρακάμψετε το σύστημα.
Σας ευχαριστώ για την πληροφορία όσων έχουν ήδη αντιγράψει και επικολλήσει τα παραπάνω.

Πατήστε το δάχτυλο σε όλη τη δημοσίευση και εμφανίζεται " αντιγραφή ". πατήστε " αντιγραφή ", μετά πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας σε όλο το λευκό πεδίο. Φαίνεται "επικόλληση", κλικ και εδώ απλά αντιγραφή. Ευχαριστώ.»


Επιστροφή
στην αρχή