Είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσουν ξανά τον Απόλλωνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα της Λεμεσού έχει περουσιακά στοιχεία που μπορούν να της βάλουν μπόλικο χρήμα στα ταμεία, φτάνει να συνεχίσουν να παίζουν καλά...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 5/9)

Δεν ήταν μόνο για τον Χάμπο Κυριάκου που απέρριψε πρόταση πρόσφατα ο Απόλλωνας. Προέκυψε και θέμα για παραχώρηση του Άντον Μαγκλίτσα σε ομάδα εκτός Κύπρου. Η διοίκηση δεν ικανοποιήθηκε στο οικονομικό, και είπε στην ενδιαφερόμενη ομάδα «ευχαριστούμε, αλλά ο Κροάτης θα μείνει στη Λεμεσό». Επιπρόσθετες πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι η διοίκηση είχε… προετοιμάσει το έδαφος για αντικατάσταση του Κροάτη σέντερ φορ. Είχαν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις για την περίπτωση του 26χρονου Ελλαδίτη επιθετικού Απόστολου Βέλλιου, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου (31η Αυγούστου) ο Βέλλιος δόθηκε δανεικός στη βελγική Μπέβερεν.

Η ουσία είναι ότι συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα οι Χάμπος Κυριάκου και Μαγκλίτσα. Στην ηλικία που βρίσκονται, θεωρείται δεδομένο ότι τα ονόματά τους στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους θα απασχολήσουν ξανά την «πιάτσα». Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, προχθές, δήλωσε ότι θα το κάνουν… αθόρυβα όταν αποφασίσουν να καλέσουν τον Χάμπο Κυριάκου για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Για τον 23χρονο διεθνή χαφ, κάποιες πληροφορίες που βγήκαν χθες, έλεγαν ότι ομάδα της Τσεχίας ήταν αυτή που έκανε πρόταση 700 χιλιάδων ευρώ στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.


Επιστροφή
στην αρχή