Ηγετικό μήνυμα από Καραπατάκη: «Για την αξιοπρέπεια και την τιμή μας!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο Άντρος Καραπατάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, μια ημέρα πριν τη ρεβάνς με την Τρέντσιν...

Στην πόλη της Λάρνακας, γενέτειρα της ΑΕΚ,  κοιμούνται και ξυπνάνε εδώ και μέρες όλοι με το ίδιο όνειρο, το οποίο άπαντες φαντάζονται, αλλά μια ημέρα πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Τρέντσιν (30/8, 18:30) το προσδιόρισε όσο πιο κομψά μπορούσε και ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινοπρασίνων, Άντρος Καραπατάκης. 

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για εμάς των τελευταίων χρόνων και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να περάσουμε στους ομίλους», τόνισε ενδεικτικά ο πρόεδρος των Λαρνακέων με δηλώσεις του στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα social media. 

Με αναφαίρετο το δικαίωμα να συντηρεί στα μάτια του κόσμου της ΑΕΚ το κρυφό όνειρο μιας νέας ευρωπαϊκής επιτυχίας, καθόρισε αναλόγως και την λεκτική προέκταση αυτής της επιθυμίας, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης αυτής της προσπάθειας. 

«Θέλουμε να καλέσουμε όλους τους Σκαλιώτες και όλους τους φιλάθλους που θεωρούν πως κάνουμε κάτι σωστό στην ΑΕΚ να έρθουν να μας στηρίξουν. Ιδιαίτερα όμως τους κατοίκους της πόλης και επαρχίας Λάρνακας τους θέλουμε εκεί για την αξιοπρέπεια μας για την τιμή μας και για το καλό της πόλης μας. Έλατε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα και να την σπρώξουμε προς τη νίκη», κατέληξε. 


Επιστροφή
στην αρχή