Η Unicars παρουσίασε τα μοντέλα Ducati 2016!

AUTO /ΑΓΟΡΑ

H Unicars υποδέχτηκε φίλους, συνεργάτες και πελάτες για να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα και την ιστορία της Ducati, σε μια επιτυχημένη εκδήλωση.

H Unicars υποδέχτηκε φίλους, συνεργάτες και πελάτες για να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα και την ιστορία της Ducati, σε μια επιτυχημένη εκδήλωση στις 11 Μαΐου στο Audi Terminal.

Στους λάτρεις των μοτοσυκλετών παρουσιάστηκαν τα δημοφιλή μοντέλα Ducati όπως Monster, Multistrada, Scrambler και Diavel .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το  Ducati Club, o οργανισμός Reaction-Youth for the Prevention και η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους. 

Η Unicars διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μοτοσυκλετών Ducati  με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εξασφαλίζει άψογη συντήρηση και επιδιόρθωση σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

Η Ducati χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακή σχεδίαση, την εξελιγμένη μηχανολογία και την τεχνική ανωτερότητα, χαρακτηριστικά πανομοιότυπα με αυτά της Audi, η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια της Ducati από το 2012.

Γνωρίστε τη μάρκα και δείτε όλα τα μοντέλα από κοντά στο Audi Terminal. Για περισσότερα: https://www.facebook.com/ducatiunicars.


Επιστροφή
στην αρχή