Η Τράπεζα Κύπρου παρουσίασε την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η έκθεση αναλύει διεξοδικά και με μετρήσιμα στοιχεία τις δράσεις και ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2017.

H Τράπεζα Κύπρου παρουσίασε χθες βράδυ για πρώτη φορά, την Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης στη βάση των διεθνών προτύπων, σε εκπροσώπους της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και των ΜΜΕ, στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με σημερινό δελτίο Τύπου, η έκθεση αναλύει διεξοδικά και με μετρήσιμα στοιχεία τις δράσεις και ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας για το έτος 2017. Οι βασικοί πυλώνες αφορούν την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τις υπεύθυνες υπηρεσίες και το περιβάλλον.
 
«Η Τράπεζα ενεργεί ως μέρος της κυπριακής κοινωνίας», είπε, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Τζον Χούρικαν, αναφερόμενος στη συμβολή της στο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου. Ο κ. Χούρικαν μίλησε για τις ευαισθησίες που επιδεικνύει η Τράπεζα και την ευθύνη που αναλαμβάνει σε θέματα στήριξης της κοινωνίας μας, με κύρια αναφορά στα ζητήματα της υγείας και της εκπαίδευσης.


Επιστροφή
στην αρχή