Η TBWA\Entelia Τhe Disruption Company αναπτύσσει το δυναμικό της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H φιλοσοφία, η μεθοδολογία, η ιστορία και οι άνθρωποι της TBWA\Entelia την οδηγούν με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και δύναμη σ’ ένα μεγαλύτερο μερίδιο

H TBWA\Entelia The Disruption Company στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας ανάπτυξης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, προέβει σε αλλαγές σε σχέση με το στελεχιακό δυναμικό της.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, τη Γενική Διεύθυνση της TBWA\Entelia αναλαμβάνει η Νικολέττα Βλασίου, με 13 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Στρατηγικής Επικοινωνίας και συνεργασίες με μεγάλα brands της αγοράς. Η Σωτηρούλλα Γεωργίου, με 18 χρόνια πείρα στο δημιουργικό τομέα και εξαίρετη γνώση της μεθοδολογίας του Disruption® και του δίκτυο της TBWA, αναλαμβάνει τη θέση της Disruption & Development Leader. Ο Λούης Κατσαντώνης αναλαμβάνει τη θέση του Ideas Lab Leader, που αποτελεί ένα νέο δημιουργικό ρόλο στην εταιρεία, με στόχο την εφαρμογή της φιλοσοφίας του Disruption.

H TBWA\Entelia δημιουργεί ηγετικά στελέχη. H φιλοσοφία, η μεθοδολογία, η ιστορία και οι άνθρωποι της TBWA\Entelia την οδηγούν με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και δύναμη σ’ ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος.


Επιστροφή
στην αρχή