Η Take2 ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του demo του NBA 2K19

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /NBA

Επιπρόσθετα με το demo του NBA 2K19 σήμερα τα μεσάνυκτα, η Take2 ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα της εφαρμογής για κινητά με το όνομα MyNBA2K19

Η Take2 ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα του NBA 2K19 – Prelude Demo πάνω στα επίσημα stores για τις κονσόλες PlayStation και ΧΒΟΧ. Οι gamers θα μπορούν να κατεβάσουν σήμερα τα μεσάνυκτα στις 12:00 το demo του NBA 2K19 από το online κατάστημα της κονσόλας τους και να αρχίσουν να «κτίζουν» πάνω στο MyCAREER mode του παιχνιδιού!

Την πρόοδο του MyCAREER  mode στο καινούριο αυτό demo και όλα τα saved data του παιχνιδιού θα μπορούν οι gamers να μεταφέρουν στο κανονικό video game που θα αγοράσουν στις 11 Σεπτεμβρίου την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του NBA2K19 στα καταστήματα παγκοσμίως (και στην Κύπρο) έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία του μέσα στο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα με το demo του NBA 2K19 σήμερα τα μεσάνυκτα, η Take2 ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα της εφαρμογής για κινητά με το όνομα MyNBA2K19 που θα είναι διαθέσιμο online από σήμερα Πέμπτη στις 18:00!

Δείτε από κάτω το επίσημο trailer του παιχνιδιού με το MyCAREER mode και ετοιμαστείτε για την αποψινή κυκλοφορία του demo για το NBA2K19!


Επιστροφή
στην αρχή