Η πρώτη Κύπρια που καταλαμβάνει θέση Γενικού Διευθυντή στην Κομισιόν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Πρόκειται για την Θέμης Χριστοφίδου, νέα Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Η Θέμης Χριστοφίδου θα είναι η νέα Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού της Κομισιόν και είναι η πρώτη Κύπρια υπήκοος που φτάνει στο κορυφαίο επίπεδο της διοίκησης στην διάρθρωση της Κομισιόν.

Η Θέμις Χριστοφίδου από τον Νοέμβριο του 2014 είναι επικεφαλής του γραφείου του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστου Στυλιανίδη.

Αφού υπηρέτησε στην Κομισιόν για πάνω από 17 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της θέσης που κατείχε ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένης του καμπινέ της πρώην Επιτρόπου Ανδρούλλας Βασιλείου που ήταν υπεύθυνη για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, "η κ. Χριστοφίδου μπορεί να αξιοποιήσει την πολύτιμη εμπειρία και εμπειρογνωμοσύνη της στη νέα της θέση και για την εφαρμογή των συμπερασμάτων της Διάσκεψης Κορυφής του Γκέτεμποργκ για την εκπαίδευση και τον πολιτισμό", αναφέρει η Κομισιόν σε γραπτή ανακοίνωση.


Επιστροφή
στην αρχή