Η προεκλογική του χθες και του σήμερα (WebTV)

WEB TV /ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΟM

Ο κ. Χριστοφόρου, στη συνέντευξή του στο Web TV του «Π» , τάσσεται υπέρ της επαναφοράς της αρνητικής διαφήμισης, η οποία απαγορεύεται δια Νόμου.

Ο πολιτικός αναλυτής Χριστόφορος Χριστοφόρου αναλύει στην εκπομπή «Zoom» του web TV του «Π» την προεκλογική εκστρατεία όπως διεξάγεται σήμερα σε σύγκριση με παλαιότερους προεκλογικούς αγώνες.

Η επίδραση των επικοινωνιολόγων, ο κλειστός πλέον χαρακτήρας των συγκεντρώσεων και πώς αυτές σχετίζονται με την ευρύτερη τάση απαξίωσης της πολιτικής, ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η χλιαρός προεκλογικός αγώνας.

 

Ο κ. Χριστοφόρου, στη συνέντευξή του στο Web  TV του «Π» , τάσσεται υπέρ της επαναφοράς της αρνητικής διαφήμισης, η οποία απαγορεύεται δια Νόμου, τον οποίο θεωρεί γενικό και πολύ αόριστο.  

Η παράθεση των αρνητικών σημείων των υποψηφίων, είναι εργαλείο το οποίο βοηθά στον διάλογο και αποτελεί στοιχείο ελευθερίας της έκφρασης σημειώνει, συμπληρώνοντας πως τα δικαιώματα των πολιτών προστατεύονται από  σειρά άλλων νόμων.

Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου θεωρεί επίσης αναχρονιστική την απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων κατά την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

Δείτε αρνητικές διαφημίσεις παλαιότερων προεκλογικών αναμετρήσεων που έμειναν στην ιστορία από το αρχείο του Χριστόφορου Χριστοφόρου.

 

 

Επόμενο άρθρο:


Επιστροφή
στην αρχή