Οι πυροσβέστες βάζουν STOP στις φωτιές την ώρα του τελικού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Οι Κροάτες πυροσβέστες έχασαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Ρωσία και δεν είδαν τα τελευταία πέναλτι, επειδή τους κάλεσε το καθήκον.

Μία ολόκληρη χώρα ζει και αναπνέει για τον μεγάλο τελικό. Η παρθενική παρουσία της Κροατίας σε τελικό Μουντιάλ έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλη τη χώρα.

Όλοι ανυπομονούν. Πολλοί ψάχνουν τρόπο να βρεθούν στη Ρωσία για να μην χάσουν το ιστορικό ραντεβού. Άλλοι δεν μπορούν λόγω οικονομικών ή επαγγελματικών και ταξιδέψουν και έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα δουν τον τελικό μέσα από κάποια γιγαντοοθόνη.

Και οι πυροσβέστες; Τι θα κάνουν οι πυροσβέστες στην Κροατία το απόγευμα της Κυριακής; Θα απαγορεύσουν στον κόσμο να… βάζει φωτιές;

Εδώ να σας πούμε πως Κροάτες πυροσβέστες έχασαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τη Ρωσία και δεν είδαν τα τελευταία πέναλτι, επειδή τους κάλεσε το καθήκον. Υπό το φόβο να συμβεί το ίδιο με την Αγγλία στον ημιτελικό, είχαν δώσει οδηγίες πυρασφάλειας στους συμπατριώτες τους.

Μάλιστα διέρρευσε και video που τους έδειχνε να ετοιμάζονται να μπουν στα οχήματα, χάνοντας το σπουδαίο ματς την κρίσιμη στιγμή. Λογικά ενόψει τελικού θα έχουν εκπέμψει SOS. Και προβλέπουμε όλως τυχαίως να παρουσιάσει και κανά πρόβλημα το τηλεφωνικό κέντρο για κανά τρίωρο…

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές για τον τελικό! Η νίκη της Γαλλίας έχει απόδοση 1.94, η ισοπαλία 3.38 και η νίκη της Κροατίας δίνει 5.30. Νίκη της Γαλλίας στην παράταση δίνει 9.50 και της Κροατίας στα πέναλτι δίνει 10.00. Στο 2.35 το GG! Το over 2.5 γκολ δίνει 2.70 και το under 1.5 γκολ έχει απόδοση 2.40. Ποιος θα είναι MVP του τελικού; Στο 6.50 η απόδοση για Γκριζμάν και Εμπαπέ, στο 8.50 για τον Μόντριτς, στο 16.00 για τον Πογκμπά, στο 18.00 για τον Ράκιτιτς.

Επόμενο άρθρο:


Επιστροφή
στην αρχή