Η ώρα για τα... «ατού» της Δόξας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Στην ομάδα της Κατωκοπιάς περιμένουν πάρα πολλά στη συνέχεια από τους Σαντίκ, Χατζηβασίλη και Λουίς Κάρλος, καθώς είναι τρεις παίκτες-βαρόμετρα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 8/9)

 

Στη Δόξα εκμεταλλεύονται τη διακοπή του πρωταθλήματος και προετοιμάζονται για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια.

Στην τρίτη αγωνιστική η ομάδα της Κατωκοπιάς θα παίξει με την Αλκή στο Μακάρειο, σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται για να γράψει η ομάδα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στη Δόξα πάντως περιμένουν πάρα πολλά στη συνέχεια από τους Σαντίκ, Χατζηβασίλη και Λουίς Κάρλος. Είναι τρεις παίκτες-βαρόμετρα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Σαντίκ, που επανήλθε την υστάτη, στο τελευταίο φιλικό με τη Σπάρτη που διακόπηκε στο 32’, πρόλαβε μέσα σε ένα ημίωρο να πετύχει χατ τρικ, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Ενόψει Αλκής μάλλον θα είναι έτοιμος για να κάνει ντεμπούτο ο Λουίς Κάρλος, ένας παίκτης που έχει ταχύτητα, μπορεί να κερδίσει μέτρα με την μπάλα και να βοηθήσει επιθετικά.

Όσον αφορά τον Χατζηβασίλη, ο Λούκας Χατζηλούκας πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν και τον αναμένει να ανοίξει σύντομα λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα.


Επιστροφή
στην αρχή