Η Ομόνοια προτρέπει τους οπαδούς της για την κάρτα φιλάθλου...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Προτρέπονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2018-19, όπως παραλάβουν έγκαιρα την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας τους πριν τον αγώνα με την Αλκή...

Σημαντικές διευκρινήσεις κάνει η Ομόνοια για την κάρτα φιλάθλου, με ανακοίνωσή της, ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζεται η έκδοση και παράδοση Εισιτηρίων Διαρκείας 2018-19, από τα Εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – Primetel”.

Προτρέπονται οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας 2018-19, όπως παραλάβουν έγκαιρα την κάρτα του Εισιτηρίου Διαρκείας τους, καθώς την ημέρα του αγώνα με την Αλκή, κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2018-19, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει κάρτα φιλάθλου.

Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας 2018-19, οι οποίοι για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το Εισιτήριο Διαρκείας τους, θα πρέπει να το ενεργοποιήσουν.

Για να ενεργοποιηθεί το Εισιτήριο Διαρκείας, θα πρέπει πρώτα ο κάτοχός του να εκδώσει κάρτα φιλάθλου. Αφού εκδοθεί η κάρτα φιλάθλου, η ενεργοποίηση του Εισιτηρίου Διαρκείας μπορεί να γίνει είτε στα σημεία παράδοσης της κάρτας Εισιτηρίου Διαρκείας, είτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:https://online.theasis.cy.net/koa/team/omonoia/

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της ενεργοποίησης των Εισιτηρίων Διαρκείας, καταχωρούνται μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πληροφορίες για την Κάρτα Φιλάθλου: https://bit.ly/2MnbWgf.

 


Επιστροφή
στην αρχή