Η Ομόνοια «φτιάχνει» τον κόσμο της στα social media (vid & pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο της ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στο πρωτάθλημα με την Ένωση καταβάλει η Ομόνοια...

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο της ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης στο πρωτάθλημα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου καταβάλει η διοίκηση της Ομόνοιας. 

Απόδειξη αυτού, αποτελούν τα μηνύματα που αποστέλονται διαρκώς μέσω των επίσημων λογαριασμών των πρασίνων στα social media και τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να ωθήσουν τους υποστηρικτές τους προς μια δυναμική παρουσία στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους βυσσινί στο ΓΣΠ προκειμένου να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια. 

Στη διάρκεια της ημέρας, λοιπόν, η διοίκηση του «τριφυλλιού» επιδίωξε με την φράση «... και του λαού ομάδα!», όπως εύστοχα εμπνεύστηκε ο Κώστας Μελίδης να υπενθυμίσει στον κόσμο της τις λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ λίγες ώρες αργότερα παρουσίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το στιγμιότυπο της επίτευξης του πρώτου φετινού τέρματος της ομάδας στην πρεμιέρα με την Αλκή.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή