Οι νέες METRO TROLLEY BAGS ήρθαν για να αγαπηθούν και να μείνουν

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα ψωνίσματος έχει ως κύριο σκοπό τον περιορισμό της χρήσης της πλαστικής σακούλας η οποία δεν ανακυκλώνεται αλλά...

Η επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα ψωνίσματος έχει ως κύριο σκοπό τον περιορισμό της χρήσης της πλαστικής σακούλας η οποία δεν ανακυκλώνεται αλλά πολυμερίζεται βλάπτοντας το περιβάλλον και τον ίδιο τον άνθρωπο. 

Οι υπεραγορές METRO με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την προσφορά μίας Νέας Εμπειρίας Ψωνίσματος, έφεραν και διαθέτουν σε όλες τις υπεραγορές τις METRO TROLLEY BAGS οι οποίες κάνουν την μεταφορά των προϊόντων πιο εύκολη, βολική και ευχάριστη.

Εφαρμόζουν και ανοίγουν τμηματικά μέσα στο καρότσι, δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετούνται τα ψώνια συγυρισμένα και χωρισμένα ανά κατηγορία. Διαθέτουν και τμήμα με ειδική εσωτερική επένδυση για καλύτερη μεταφορά των παγωμένων.

Το κάθε τμήμα αποσπάται από τα υπόλοιπα και μεταφέρεται από μόνο του αφού διαθέτει τα δικά του χερούλια. Φορτώστε και ξεφορτώστε άνετα και εύκολα τα ψώνια σας καθώς τα τμήματα της τσάντας τοποθετούνται συγυρισμένα μέσα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, το ένα δίπλα στο άλλο.

Βρείτε τις πρακτικές METRO TROLLEY BAGS στα ταμεία των υπεραγορών METRO στην απίστευτη τιμή των €14,50 το σετ των τεσσάρων και αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τα ψώνια σας!


Επιστροφή
στην αρχή