Η νέα εμφάνιση της Μπελούτσι σαγήνευσε το κοινό

BUZZLIFE /PEOPLE

Η 52χρονη ηθοποιός παρέλαβε το Donostia Award στο San Sebastián Film Festival και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τη στιλιστική της επιλογής

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μια από τις όμορφες γυναίκες στον πλανήτη. Στα 52 της χρόνια, δεν την ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου, αντίθετα της αρέσει να βλέπει μια ώριμη γυναίκα στον καθρέφτη της. «Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι» είχε πριν σε συνέντευξή της από λίγους μήνες. 

Η πανέμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν, όπου παρέλαβε το βραβείο «Donostia Award 2017» για την καριέρα της στον κινηματογράφο.

Με τουαλέτα στο χρώμα του σάπιου μήλου, τα μαλλιά της λυτά και με τη γοητεία της να πλημμυρίζει το χώρο, η Μόνικα Μπελούτσι παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά της στον κινηματογράφο στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν από τον Τζον Μάλκοβιτς.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή