Οι Μπέκαμ στη Vogue: πώς απάντησαν στις φήμες χωρισμού

BUZZLIFE /PEOPLE

Η οικογένεια Μπέκαμ ποζάρει για τη βρετανική Vogue καθώς το τεύχος του Οκτωβρίου είναι αφιερωμένο στη λεγόμενη... δεύτερη βασιλική οικογένεια

 

Η ζωή τους εδώ και χρόνια γίνεται πρώτο θέμα σε lifestyle έντυπα και το διαδίκτυο φιλοξενεί συνεχώς άρθρα για την σχέση τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο σχολιασμός ξεπερνά τα όρια αλλά ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αγνοούν τις φήμες που κυκλοφορούν συνεχώς για το γάμο τους.

Τους τελευταίους μήνες, στο διαδίκτυο έγινε παρέλαση από άρθρα που μιλούσαν για «χωρισμό-βόμβα» των Μπέκαμ μετά από 19 χρόνια γάμου. Ωστόσο, η οικογένεια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε σύσσωμη για λογαριασμό της βρετανικής Vogue, στο τεύχος Οκτωβρίου, και δίνει τη δική του απάντηση.

Στο πρώτο εξώφυλλο ποζάρει η Βικτώρια μαζί με τα παιδιά της και τον σκύλο της οικογένειας. Ενώ στο δεύτερο εξώφυλλο το ζευγάρι ποζάρει μαζί σε ασπρόμαυρο φόντο.

Στο εσωτερικό του περιοδικού υπάρχει μια φωτογράφηση από χαλαρές στιγμές της οικογένειας.

Η 44χρονη Βικτόρια δηλώνει λακωνικά ότι όταν είσαι ένα διάσημο και αναγνωρίσιμο ζευγάρι οι επίμονες εικασίες γύρω από τον έγγαμο βίο είναι κάτι το αναμενόμενο. «Ο κόσμος εδώ και 20 χρόνια φτιάχνει ιστορίες για τη σχέση μας. Επομένως εγώ κι ο Ντέιβιντ έχουμε συνηθίσει να αγνοούμε αυτές τις ανοησίες και να συνεχίζουμε τη ζωή μας φυσιολογικά», είπε η Posh των Spice Girls.

Σημείωσε, όμως, με νόημα ότι «κάποια πράγματα επηρεάζουν άτομα του στενού μας περιβάλλοντος και αυτό δεν είναι δίκαιο».


Επιστροφή
στην αρχή