Η Laiko Cosmos Trading μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, η Laiko Cosmos Trading επισκέφτηκε το Ανθρωπιστικό Τμήμα του "Hope For Children" CRC Policy Center....

Την Τρίτη 11 Απριλίου 2017, η Laiko Cosmos Trading επισκέφτηκε το Ανθρωπιστικό Τμήμα του "Hope For Children" CRC Policy Center. O κ. Παντελής Πολυκάρπου, Marketing Manager και η κ. Μαρίνα Συμεού, Λειτουργός Ανθρώπινου Δυναμικού, εκπροσωπώντας την Laiko Cosmos Trading παρέδωσαν 49 πασχαλινά πακέτα, γεμάτα από λιχουδιές με προϊόντα της εταιρίας.

Ένα πακέτο δηλαδή για κάθε παιδί που φιλοξενείται στις Στέγες ανηλίκων, «Σπίτια της Ελπίδας», που διατηρεί το “Hope For Children” CRC Policy Center!  Πέραν βέβαια των πακέτων η Laiko Cosmos Trading προσέφερε και μέρος των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία του Πασχαλιάτικου Τραπεζιού των «Σπιτιών της Ελπίδας».

Τον κ. Πολυκάρπου και την κ. Συμεού υποδέχτηκαν η κ. Άντρια Αγκαστινιώτου, Υποδιευθύντρια της Παιδικής Στέγης και η κ. Ελένη Καδδά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Οργανισμού, όπου τους εξήγησαν αναλυτικά τις υπηρεσίες που παρέχει το Ανθρωπιστικό Τμήμα του “Hope For Children” CRC Policy Center σε όλα τα παιδιά, ενώ παράλληλα τους παρουσίασαν και όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Οργανισμού.

Η δράση αυτή της Laiko Cosmos Trading, έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και όπως δήλωσε ο κ. Πολυκάρπου, «κύριο μέλημα της εταιρίας είναι να βοηθά έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη». Η κ. Αγκαστινιώτου αφού τους ευχαρίστησε θερμά, είπε πως πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτή, δίνουν ελπίδα και χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Μπορείς να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Αλλαντικά Creta Farms Εν Ελλάδι

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Kiehl’s και Debenhams "έτρεξαν" το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς

Πολίτης News, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή