Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τον Ρέικβαρτ... χωρίς να τον ανακοινώσει

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Τα σωματεία έκριναν αποτυχημένο τον Χανς Ρέικβαρτ, παρ' όλα αυτά το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ (δηλαδή οι ίδιοι οι σύλλογοι) τον επαναπροσέλαβε

Συνεργάζεται ή όχι ακόμη με την ΚΟΠ ο Χανς Ρέικβαρτ; Με αφορμή την αναφορά του Μάριου Παναγή στην εκπομπή «Η Δίκη στο Σκάι», που μεταδόθηκε τα βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ότι ο Ολλανδός είναι εργοδοτούμενος της Ομοσπονδίας εδώ και ένα εξάμηνο, επιχειρήσαμε να μάθουμε αν όντως ευσταθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ. Ρέικβαρτ επαναπροσλήφθηκε έπειτα από απόφαση (2/2/2016) της ΚΟΠ. Τότε να θυμίσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ έλαβε σειρά διορθωτικών μέτρων για τη διαιτησία και ένα από αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, ήταν το ακόλουθο:

«Επιπλέον αποφασίστηκε να οριστεί άτομο το οποίο θα βοηθά τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Άλαν Σνόντι αναφορικά με προκαταλήψεις και προβλήματα που παρατηρούνται, όμως η τελική απόφαση για τους ορισμούς ήταν και παραμένει στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το άτομο για το οποίο γίνεται λόγος στην ανακοίνωση είναι ο κ. Ρέικβαρτ, ο οποίος όπως ενημερωθήκαμε, ασκούσε καθήκοντα συμβούλου τουλάχιστον μέχρι τον περασμένο Μάιο. Θυμίζουμε ότι η συνεργασία του Ολλανδού με την ΚΟΠ είχε διακοπεί το 2015. Το ερώτημα που εγείρεται είναι πως και τα σωματεία ενέκριναν την επαναπρόσληψη του κ. Ρέικβαρντ από τη στιγμή που τα πλείστα χαρακτήριζαν αποτυχημένο το έργο του, όπως και γιατί τότε η ΚΟΠ απέκρυψε το όνομά του.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «σήκωσε» με εξάρα η Μπάγερν!

Πολίτης Sports, 29.04.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πονοκεφαλιάζει» ο Αυγουστή, νοκ άουτ Μακρίδης και Βασιλείου

Πολίτης Sports, 29.04.2017

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέμα προπονητή στη Δόξα, δυσαρέσκεια με Πουρσαιτίδη

Πολίτης Sports, 29.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή