Η Καρντάσιαν χτίζει «δωμάτιο πανικού» 100.000 δολαρίων στην έπαυλη της

BUZZLIFE /PEOPLE

Το «δωμάτιο πανικού» θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο χώρο, μπάνιο και κάμερες. «Θα κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντέχει μεγάλη φωτιά αλλά και μεγάλο σεισμό»

Κάθε μέτρο, προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής, παίρνει η Κιμ Καρντάσιαν, μετά από τη ληστεία στο Παρίσι, όταν οι δράστες την απείλησαν με όπλο.

Η έπαυλη της, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, στο Λος Αντζελες βρίσκεται σε φρουρούμενη κοινότητα. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Ετσι, χτίζει «δωμάτιο πανικού», έχει προσλάβει ασφάλεια του επιπέδου κυβερνητικών αξιωματούχων σε εμπόλεμες ζώνες, ενώ η θεραπεύτριά της είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη, ανέφερε πηγή του InTouchWeekly.

Το «δωμάτιο πανικού» θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο χώρο, μπάνιο και κάμερες. «Θα κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντέχει μεγάλη φωτιά αλλά και σεισμό 7 Ρίχτερ», ανέφερε η πηγή και η κατασκευή του θα ξεκινήσει άμεσα και θα στοιχίσει έως και 100.000 δολάρια. Επιπλέον, η ασφάλεια θα προστατεύει την ίδια, αλλά και τα παιδιά της βέβαια, μέρα και νύχτα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Καρντάσιαν είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, μετά από τη ληστεία. «Παθαίνει κρίσεις πανικού και αρνείται να μείνει μόνη της. Θυμάται τι συνέβη και έχει εφιάλτες. Είναι ένα ράκος και ιδιαίτερα τη νύχτα», ανέφερε.

Φωτογραφία: Daily Mail
Επιστροφή
στην αρχή