«Η ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία της Πάφου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Παρά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, φαίνεται ότι οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 4/9)

 

Η Πάφος έκανε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα και ο βαθμός μέσα στην έδρα της με αντίπαλο τη φιλόδοξη Ανόρθωση γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους παίκτες και με αισιοδοξία τους φιλάθλους της Πάφου.

Παρά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, φαίνεται ότι οι περισσότεροι παίκτες μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας, ενώ έχουν πλέον άλλες δεκαπέντε μέρες για να προσαρμοστούν περισσότερο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Σεργκέι Λομάκιν μίλησε στο επίσημο περιοδικό της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κτίσαμε την ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία της».

Αρχικά ο Ρώσος επενδυτής, αναφερόμενος στην προσπάθεια από το ξεκίνημα για τη συμπλήρωση του ρόστερ, είπε: «Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ έντονο καλοκαίρι για μας, αλλά προσπαθήσαμε όλοι μας, ιδιοκτήτες, αθλητικό τμήμα και προπονητές να κάνουμε το καλύτερο. Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι κτίσαμε την ισχυρότερη ομάδα στην ιστορία της Πάφου. Προσπαθούμε πάντοτε να περάσουμε το μήνυμα στους οπαδούς μας ότι δεν βιαζόμαστε και πρέπει να έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για τους φετινούς στόχους της Πάφου, είπε: «Την πρώτη μέρα της άφιξής μας δηλώσαμε τους στόχους για τρία χρόνια. Πιστεύουμε φέτος ότι με αυτή την ομάδα και το προπονητικό προσωπικό μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας να είμαστε στην πρώτη εξάδα, όπως το σχεδιάσαμε».

Άλλοι τέσσερις

Εξάλλου, η Πάφος προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές για τον κατάλογο Β’. Πρόκειται για τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα Γιάννη Αγγελόπουλο που προέρχεται από τα U20 του Ολυμπιακού Πειραιώς και είναι 20 ετών (3-4-1998), τους 19χρονους Λετονούς Κρίστερ Κούνταρς, Νικίτα Σκλαρένκο και τον Ολλανδό Σίμο Τσούκουτ.


Επιστροφή
στην αρχή