Οι Οικολόγοι είναι αυτοί που θα στηρίξουν το ψηφοδέλτιο Σενέρ Λεβέντ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /H ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών θα στηρίξει την προσπάθεια Σενέρ Λεβέντ για ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογέ, προτείνοντας προσωπικότητες.

Διευκρινίσεις για τις προθέσεις του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών στις ευρωεκλογές έδωσε στην εκπομπή "Πρωινή Επιθεώρηση" του ΠΟΛΙΤΗ 107,6 το στέλεχος του Κινήματος Έφη Ξάνθου.


Όπως είπε, μετά την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, το Κίνημα αποφάσισε να δώσει στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλει ο Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ για κατάρτιση δικού του ψηφοδελτίου στις Ευρωεκλογές, το οποίο δεν θα είναι πολιτικό, αλλά είναι ανοικτό για στήριξη από πολιτικά κόμματα και κινήματα, με την απαραίτητη διαβούλευση. 

Η κ. Ξάνθου, σημείωσε ότι έχουν συζητήσει με τον κ. Λεβέντ και κατέληξαν στο ότι θα προτείνει και το Κίνημα Οικολόγων-Συμμαχία Πολιτών υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο, οι οποίοι όμως θα είναι ανεξάρτητοι και όχι πολιτικά στελέχη, ενώ θα προχωρήσει η διαβούλευση για κατάρτιση και κοινού προγράμματος.

Η Έφη Ξάνθου, είπε ότι το Κίνημα Οικολόγων προχωρεί σε αυτή την κίνηση με στόχο να ενισχύσει την ελπίδα συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

 

#OurEuropeOurFuture #ΗΕυρώπηΕίναιΤοΜέλλονΜας


Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επαφές ΥΠΕΞ με Μογκερίνι - Κατρούγκαλο στις Βρυξέλλες

Πολίτης News, 09:47 (τελευταία ενημέρωση 09:47)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστοί δρόμοι στη Λάρνακα λόγω του μαραθωνίου «Radisson Blu»

Πολίτης News, 09:27 (τελευταία ενημέρωση 09:27)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γαλλία: 244.000 στους δρόμους κατά της αύξησης φόρων καυσίμων

Πολίτης News, 09:23 (τελευταία ενημέρωση 09:23)

Επιστροφή
στην αρχή