Η Γερμανού καρφώνει... την Παμπίνα που έφυγε από το Star Academy (vid)

BUZZLIFE /PEOPLE
Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα...

Η «βόμβα» έπεσε στο Star Academy αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας του, όταν η παίκτρια Παμπίνα Κοντέα ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το show γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την αντίδραση της παίκτριας με την ξεχωριστή φωνή.

«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Τρώτε τα νύχια σας; Οι 7 κίνδυνοι για την υγεία σας

BUZZLIFE , 26.04.2017

BUZZLIFE

Αποχώρησε από το παιχνίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

BUZZLIFE , 26.04.2017

BUZZLIFE

Τι αλλάζει πρώτη φορά στην παρουσίαση της Eurovision (vid)

BUZZLIFE , 26.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή