Η Γερμανού καρφώνει... την Παμπίνα που έφυγε από το Star Academy (vid)

BUZZLIFE /PEOPLE
Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα...

Η «βόμβα» έπεσε στο Star Academy αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας του, όταν η παίκτρια Παμπίνα Κοντέα ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το show γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την αντίδραση της παίκτριας με την ξεχωριστή φωνή.

«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Ποιον κίνδυνο για την καρδιά μειώνει η σοκολάτα

BUZZLIFE , 24.05.2017

BUZZLIFE

Τι απαντά στα δημοσιεύματα για τη live μετάδοση του γάμου της;

BUZZLIFE , 24.05.2017

BUZZLIFE

Ο λόγος που η Νταϊάνα κρατούσε πάντα ένα μικρό σατέν τσαντάκι

BUZZLIFE , 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή