Η φωτιά στην Ανατολική Αττική από αεροπλάνο (βίντεο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ

Ένα βίντεο που συγκλονίζει δημοσίευσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Murat Sarıca στον λογαριασμό του στο Twitter από τις καταστροφικές φωτιές

Ένα βίντεο που συγκλονίζει δημοσίευσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Murat Sarıca στον λογαριασμό του στο Twitter από τις καταστροφικές φωτιές στην ανατολική Αττική.

Όπως αναφέρει το news247.gr, τα πλάνα είναι μέσα από την πτήση στην οποία επέβαινε το ξημέρωμα της Τρίτης ο Τούρκος δημοσιογράφος. Η διάρκεια του βίντεο είναι μόλις μισό λεπτό αλλά προκαλεί ανατριχίλα.

«Η τερατώδης φωτιά στην Ελλάδα από ψηλά. Η φωτιά κινείται προς τους οικισμούς», έγραψε ο Sarıca, με τη φωτιά όμως να έχει ήδη κατακάψει δεκάδες σπίτια, ενώ έχουν χαθεί και πάνω από 20 ανθρώπινες ζωές. Όπως δήλωσε άλλωστε σε τηλεοπτική εκπομπή ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 156.

Δορυφορικές εικόνες από την πυρκαγιά στην Κινέτα έδωσε στην δημοσιότητα και η ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus που καταγράφει καιρικά φαινόμενα και καταστροφές στην ευρωπαϊκή ήπειρο από το διάστημα.

Δείτε τις αναρτήσεις επιστημονικών συνεργατών της υπηρεσίας στο Twitter:


Επιστροφή
στην αρχή