Η φιλοσοφία Γιοβάνοβιτς...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου έβγαζε ένας είδος πίκρας και απογοήτευσης για τα όσα άκουσε ο ίδιος και η διοίκηση για τη μη πραγματοποίηση δεύτερης μεταγραφής από τον ΑΠΟΕΛ.

 

Ο κορυφαίος Σέρβος προπονητής του 2011 ανέπτυξε και ανέλυσε όλη τη φιλοσοφία του γύρω από το θέμα μεταγραφές, αλλά και γενικά τη λειτουργία μιας ομάδας που είναι πάντα συνυφασμένη με το οικονομικό.

 

Τα όσα είπε ο κ. Γιοβάνοβιτς ήταν απολύτως λογικά και μακάρι να σκέφτονταν όλοι όπως αυτός. Δυστυχώς, ο οπαδός σκέφτεται εντελώς διαφορετικά. Ούτε τα οικονομικά προσέχει, ούτε και το ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Εκείνο που θέλει ο οπαδός είναι μεταγραφές, ονόματα και... μεταγραφές.

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο προπονητής που νοικοκύρεψε τον ΑΠΟΕΛ. Έχει τη δική του φιλοσοφία στη λειτουργία της ομάδας, αυτήν εφαρμόζει και σ? όποιον αρέσει. Η ουσία, όμως, είναι μία και παραμένει. Επί ημερών του Γιοβάνοβιτς, ο ΑΠΟΕΛ έγραψε τις πιο ένδοξες σελίδες στην 86χρονη ιστορία του.

 

Βέβαια, ο Ιβάν δεν πρέπει να πικραίνεται. Έπρεπε τόσα χρόνια να ξέρει ότι ο οπαδός σκέφτεται εντελώς διαφορετικά, ειδικά στην Κύπρο, όπου η ποδοσφαιρική παιδεία είναι ανύπαρκτη και ο καθένας ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγάζει τη γλώσσα του περίπατο και να λέει ό,τι θέλει...

 

Αγαπητέ μου Ιβάν, προχώρα με τη δουλειά σου κι άσε τον κόσμο κατά μέρος. Αυτός ο κόσμος αύριο πάλι θα σε αποθεώνει ή θα σε αποδοκιμάζει, ανάλογα με τα αποτελέσματα!


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βγήκε η ώρα του αγώνα Τσιτσιπάς-Ναδάλ / Sold-out τα εισιτήρια!

Πολίτης Sports, 19:24 (τελευταία ενημέρωση 19:24)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκτός για έναν μήνα και χάνει τα παιχνίδια με την «πρώην» ο Μουνίρ

Πολίτης Sports, 19:10 (τελευταία ενημέρωση 19:10)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με «πάρτι» κόντρα στους Σουηδούς για την Εθνική Futsal Νέων!

Πολίτης Sports, 18:51 (τελευταία ενημέρωση 18:51)

Επιστροφή
στην αρχή