Η ExxonMobil/ΕSSO Κύπρου χορηγός του 22ου Συνεδρίου «Κενθέα»

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil/ΕSSO Κύπρου στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά...

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobilSSO Κύπρου στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο που επιτελεί το κέντρο στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, στην πρόληψη, θεραπεία και γενικά στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ExxonMobilSSO  Κύπρου ήταν ο μέγας χορηγός του 22ου  Παγκυπρίου Συνεδρίου του ΚΕΝΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στις 11/2/2017 με τίτλο «Η Κύπρος ενάντιας στις εξαρτήσεις-Μοτίβα Κατανάλωσης Αλκοόλ- Κίνδυνοι και Πρόληψη». Το συνέδριο συν-διοργανώθηκε με την Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην φωτογραφία  η υπεύθυνη κοινωνικών προγραμμάτων της ExxonMobilSSO  Κύπρου κα. Κάσια Χρυσοστόμου παραδίδει την χορηγία στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κον. Ησαΐα, Πρόεδρο ΔΣ ΚΕΝΘΕΑ, υπό την παρουσία του Υπουργού Άμυνας κου. Χριστόφορου Φωκαϊδη (αριστερά) και του κου. Λευτέρη Κόκκινου,  Γραμματέα του Κενθέα (δεξιά).

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Μπορείς να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Αλλαντικά Creta Farms Εν Ελλάδι

Πολίτης News, 25.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Kiehl’s και Debenhams "έτρεξαν" το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς

Πολίτης News, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή