Η ExxonMobil/Esso Κύπρου χαρίζει παιδικά καθίσματα σε νεογέννητα

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε πρατήριο Esso στην Λευκωσία, η ExxonΜobil/Esso Κύπρου χάρισε παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε πρατήριο Esso στην Λευκωσία, η ExxonΜobil/Esso Κύπρου χάρισε παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια  ανάπτυξης κουλτούρας ασφαλείας για τους νεαρούς γονείς για διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών τους στο αυτοκίνητο κάτι που φαντάζει υψίστης σημασίας στις μέρες μας εν όψει των τραγικών τροχαίων δυστυχημάτων που συμβαίνουν καθημερινά.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας που παραχωρεί κάθε μήνα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε δικαιούχους γονείς,  νοούμενου ότι τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνολικά από την αρχή του προγράμματος, παραδόθηκαν πάνω από 4250 καθίσματα σε τυχερούς γονείς.

«Η εταιρική κοινωνική συνείδηση είναι αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας  και αποτελεί  έναν από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς πυλώνες των δραστηριοτήτων μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην οδική ασφάλεια καθότι η φύση της δουλειάς μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την οδήγηση» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κύριος Κύπρος Μιχαηλίδης, Υπαρχηγός της Αστυνομίας, ο κος. Ανδρέας Τρύφωνος, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου και ο Δήμαρχος Στροβόλου κος. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους οι οποίοι ευχαρίστησαν την εταιρεία για την συμβολή τους στην οδική ασφάλεια.


Επιστροφή
στην αρχή