Οι επιστολές της Μαρίας Μενούνος πριν μπει στο χειρουργείο

BUZZLIFE /PEOPLE

Η 39χρονη παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο για την αφαίρεση ενός καλοήθη όγκου - Τι αποκαλύπτει στο περιοδικό Women’s Health.

Πριν από έξι μήνες, η 39χρονη παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο για την αφαίρεση ενός καλοήθη όγκου. Μιλώντας στο περιοδικό Women’s Health, η Ελληνοαμερικανίδα Μενούνος αποκάλυψε το τελετουργικό που έκανε πριν μπει στο χειρουργείο.

«Έγραψα επιστολές προς τον Κέβιν και τους γονείς μου. Τις έδωσα στον καλύτερό μου φίλο και του είπα: ‘Να τις παραδώσεις εάν μου συμβεί κάτι’».

Όπως είπε, είχε κάτι διαφορετικό να γράψει στον καθένα: «Στον μπαμπά μου έγραψα: Άκουσε, εάν βρεθώ στην άλλη πλευρά, θα ζήσω μία διαφορετική ζωή, και ίσως να μην μπορείς να καυχηθείς: ‘Κοιτάξτε τι καταπληκτικά πράγματα κάνει τώρα!’. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω πια. Απλώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνω βραχιόλια φιλίας στην Αφρική, αυτό θέλω να κάνω. Ελπίζω να εξακολουθήσεις να είσαι περήφανος για μένα και να με αγαπάς για αυτό που θα είμαι μετά από αυτό το ταξίδι, αλλά πρέπει να το κάνω».

Η επέμβαση του περασμένου Ιουνίου «δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», είπε ικανοποιημένη η Μενούνος. «Οι γιατροί είπαν ότι αφαίρεσαν το 99,9% του όγκου. Ο δρ. Μπλακ επιβεβαίωσε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης και παρότι αυτός ο τύπος όγκου μερικές φορές ξαναγεννιέται, για μένα, υπάρχει το πολύ 6 με 7% πιθανότητα να επιστρέψει, όπως είπε».


Επιστροφή
στην αρχή