Η Ελίζαμπεθ Μπανκς ετοιμάζεται για «ραντεβού στα τυφλά» με τον Prince

BUZZLIFE /PEOPLE

Το «Queen for a Day» αφηγείται την πραγματική ιστορία μιας καμαριέρας χάρη στην καλή της τύχη... κέρδισε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό του MTV.

Η πραγματική ιστορία της Lisa Barber, η οποία είχε κερδίσει ένα ραντεβού με τον Prince το 1986 μέσω ενός διαγωνισμού του MTV, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με την Elizabeth Banks στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το «Queen for a Day» είναι βασισμένο σε άρθρο που έγραψε το 2017 ο Chris Lee για τα «γεμάτα ναρκωτικά και χάος» παρασκήνια του διαγωνισμό.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Banks θα υποδυθεί την Barber, η οποία εργαζόταν ως καμαριέρα σε ένα motel στην μικρή πόλη Σέρινταν του Γουαϊόμινγκ, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό του MTV. Τα έπαθλα της διαγωνισμού ήταν ένα ραντεβού με τον Prince στην πόλη της, μια συναυλία και μια ιδιωτική προβολή της ταινίας, «Κάτω από το Κερασένιο Φεγγάρι», που είχε σκηνοθετήσει και στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος.

Όπως σημειώνει το άρθρο, ο Prince δεν θα εμφανιστεί στην ταινία, αφού αυτή θα εστιάσει στις «ηρωικές προσπάθειες» για την διοργάνωση του φαντασμαγορικού event στην μικρή πόλη, η οποία καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια από τις κάμερες του αμερικάνικου τύπου. Παρόλα αυτά οι παραγωγοί τόνισαν πως η «παρουσία» του Prince στην ταινία θα είναι αισθητή.


Επιστροφή
στην αρχή