Η διάψευση της διάψευσης: Προσέχετε τι λέτε, κύριοι...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Από τη Νέα Σαλαμίνα διέψευδαν πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ αλλά το πρωί ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε πως είναι «κλειστός» από πέρσι!

Καλό είναι όταν μιλούν οι παράγοντες να μην υποπίπτουν σε σφάλματα που μπορούν να τους εκθέσουν και χαρακτηριστικό παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει το σκηνικό με τον Νεόφυτο Μιχαήλ.

Πέρσι το καλοκαίρι είχαν φουντώσει οι φήμες πως ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2017/18, κάτι που δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα, ούτε από τους ερυθρόλευκους, ούτε από τους γαλαζοκίτρινους.

Mάλιστα, από πλευράς Νέας Σαλαμίνας το διέψευδαν κατηγορηματικά και μέχρι κι ο απερχόμενος πρόεδρος του βαρωσιώτικου σωματείου, Πάρης Ανδρέου, δήλωνε πριν από δύο μήνες στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του SuperSport-FM πως «όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», μετά από ερώτηση για τον Μιχαήλ και τον ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα, όμως, ο Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μάριο Μπέιν, δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση για τον νεαρό τερματοφύλακα πως «είναι δικός μας, τον υπογράψαμε από πέρσι».

Tο σενάριο να μην ήταν εις γνώσιν του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ είχε ήδη συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, επομένως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως ο Πάρης Ανδρέου ουσιαστικά... μας δούλευε ψιλό γαζί.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή