Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου υπερίσχυσε με άνεση του Μαρίνου Μουσιούττα και εξελέγη με 64% (4008 ψήφοι) έναντι 36% (2258 ψήφοι)

Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου εξελέγη Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος αφού έλαβε το 64% των ψήφων (4008 ψήφους) έναντι του ανθυποψηφίου της Μαρίνου Μουσιούτα που έλαβε ποσοστό 36,04% (2058 ψήφους). Ως Αντιπρόεδροι του κόμματος εξελέγησαν οι Αντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Δαμιανός και Αλέκος Τρυφωνίδης ενώ δεν κατάφεραν να εκλεγούν οι Χρίστος Ορφανίδης, Μάριος Κουκλής και Λοϊζος Λοϊζου.  

 

Από τις 33 χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ που είχαν δικαίωμα ψήφου στην σημερινή εκλογική διαδικασία, μόλις 6803 κομματικά μέλη πήγαν στις κάλπες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο ΔΗΚΟ δήλωναν τις προηγούμενες μέρες ότι περίμεναν να κινηθεί η συμμετοχή κοντά στις 12 χιλιάδες. Σαφώς επηρέασαν οι θερμοκρασίες που έσπρωξαν τον κόσμο στις παραλίες, κυρίως όμως επηρέασε για την χαμηλή συμμετοχή η έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος από τη σημερινή εκλογική διαδικασία, αλλά και όσα προηγήθηκαν των εσωκομματικών εκλογών, με τις διαγραφές στελεχών.

Η χαμηλή συμμετοχή σχολιάζεται έντονα στο στρατόπεδο των πρώην, που αναδεικνύουν με αναρτήσεις τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ότι ψήφισαν μόλις 19% των κομματικών μελών.


Επιστροφή
στην αρχή