Η Cablenet βραβεύεται από την OOKLA ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευσής της Cablenet από την OOKLA, την παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο 2018

Πραγματοποιήθηκε χθές, 1η Νοεμβρίου 2018, η δημοσιογραφική διάσκεψη με την ευκαιρία της βράβευσής της Cablenet από την OOKLA, την παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο για το 2018.

Μετά τις επίσημες μετρήσεις χρηστών ευρυζωνικού δικτύου στην Κύπρο και τη λεπτομερή ανάλυση αυτών των δεδομένων από την OOKLA, την πλέον αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων παγκοσμίως, η Cablenet βραβεύεται ως το νούμερο ένα δίκτυο Internet στην Κύπρο. Με 300% πιο γρήγορες ταχύτητες πρόσβασης από τον δεύτερο στη λίστα κατάταξης της OOKLA, η Cablenet επιβεβαιώνεται ως το πιο γρήγορο δίκτυο Ιnternet στην Κυπριακή αγορά.

Επιπρόσθετα από την παροχή των πιο γρήγορων συνδέσεων διαδικτύου, η Cablenet προσφέρει και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς της εταιρείας, οι συνδρομητές της Cablenet μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία, γρήγορο σερφάρισμα και συναρπαστική ψυχαγωγία.

Με την εξελιγμένη υποδομή, το εκπαιδευμένο προσωπικό και την συνεχή εισαγωγή καινοτόμων επενδύσεων σύγχρονης τεχνολογίας στην Κυπριακή αγορά, η Cablenet – ένας ολοκληρωμένος μωβ κόσμος – προσβλέπει και στοχεύει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και υπηρεσίες αξίας προς όφελος των συνδρομητών της και της κοινωνίας της Κύπρου.

 


Επιστροφή
στην αρχή