Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία επιστρέφει στις 30 Απριλίου

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται σύντομα και το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος τις χιλιάδες επισκέπτες του.

Οι προετοιμασίες προχωρούν και ολοκληρώνονται σύντομα και το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό ετοιμάζεται να υποδεχθεί και φέτος τις χιλιάδες επισκέπτες του.

Το υδροπάρκο ανοίγει φέτος τις πύλες του την Κυριακή 30 Απριλίου και ετοιμάζεται να προσφέρει για ακόμη μία χρονιά την απόλυτη δροσιστική και διασκεδαστική απόλαυση του καλοκαιριού στο καταπράσινο περιβάλλον του. Σε μία έκταση 105,000 τετραγωνικών μέτρων, με χώρους στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες, με επιλογές σε 30 διαφορετικά παιγνίδια για μικρούς και μεγάλους, και με εννέα διαφορετικά σημεία φαγητού και ποτού, το εκπαιδευμένο προσωπικό του περιμένει και φέτος τους επισκέπτες του να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς αλλά και περιπέτειας.

Μπορείτε να επιλέξετε να κινηθείτε με απίστευτες ταχύτητες στις τολμηρές τσουλήθρες του υδροπάρκου ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας, ή απλά να χαλαρώσετε στον τεμπέλη ποταμό. Οι γευστικές επιλογές φαγητού και ποτού ποικίλουν και σας βάζουν σε δίλημμα.

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία αναγνωρίζεται  και αποδεικνύεται και από τα διεθνή βραβεία που του απονέμονται κάθε χρόνο από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς και θεσμούς.       

Το Fasouri Watermania Waterpark θα συνεχίσει και φέτος τις ατομικές και οικογενειακές προσφορές προς τους φίλους του, ξεκινώντας με την πρώτη προσφορά την Κυριακή 30 Απριλίου, ημερομηνία που ανοίγει τις πύλες του, όπου οι πρώτοι 118 επισκέπτες που θα προσέλθουν στην είσοδο του υδροπάρκου εκείνη την ημερομηνία θα μπουν δωρεάν!

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Αλλαντικά Creta Farms Εν Ελλάδι

Πολίτης News, 14:42 (τελευταία ενημέρωση 14:42)

ΑΓΟΡΑ

Kiehl’s και Debenhams "έτρεξαν" το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς

Πολίτης News, 24.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Άρωμα Ελλάδας στη Lidl Food Academy. Ταξίδι στη χώρα του φωτός

Πολίτης News, 24.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή