Οι ΑΠΟΕΛίστες έστειλαν τον Κάτσε στον Παναθηναϊκό (πήρε και Μυστακίδη)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Η μεταγραφή του Αλβανού μέσου στους γαλαζοκίτρινους ναυάγησε λόγω αντιδράσεων των οπαδών και ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από το τριφύλλι

Ο Έργκους Κάτσε πλησίασε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η μεταγραφή του ναυάγησε, λόγω αντιδράσεων των φίλων των γαλαζοκιτρίνων, που έχουν να κάνουν με την αλβανική καταγωγή του.

Δώνης: «Δεν κινδυνεύουμε από τον Κάτσε αλλά από τους Έλληνες»

Ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στον Παναθηναϊκό, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραχώρησε στους πράσινους, επίσης με τη μορφή δανεισμού, και τον Μυστακίδη.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη, Εργκούς Κάτσε. Ο Μυστακίδης θα αγωνιστεί στους Πράσινους ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με την μορφή δανεισμού είναι και η μεταγραφή του Κάτσε, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018».

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε εκείνη του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018».


Επιστροφή
στην αρχή