Η ταυτοποίηση των Απολλωνιστών και το «ρε... ρε...» των ΑΠΟΕΛιστών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Μην ακούτε τι λένε δημοσίως. Στους κλειστούς χώρους, εκεί που οι παράγοντες τα λένε μεταξύ τους, χαμογελούν γιατί έφυγαν οι οργανωμένοι!

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/9)

 

Μετά την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου τα πράγματα άρχισαν ήδη να παίρνουν τον δρόμο τους. Οι οργανωμένοι προτρέπουν τον κόσμο να αφήσει μόνες τις ομάδες, ενώ για κάποιες από τις μεγάλες ομάδες (Ομόνοια, ΑΕΚ) η κάρτα δεν επέφερε καμία απώλεια. Αντίθετα, για την ΑΕΚ παρουσιάζεται σημαντική αύξηση. Βασικά, τα πράγματα είναι για όλους πολύ καλύτερα απ’ ό,τι ήταν πριν από τρεις βδομάδες.

Γιατί, μην ακούτε τι λένε τα σωματεία σε ανοικτές συζητήσεις. Στους κλειστούς χώρους, εκεί που οι παράγοντες τα λένε μεταξύ τους, χαμογελούν γιατί έφυγαν οι οργανωμένοι και δεν αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο σοβαρών τιμωριών που κόστιζαν και σε χρήμα και σε βαθμούς.

Ξέρουν επίσης ότι η κάρτα φιλάθλου δεν είναι αυτή που έφταιξε για την απουσία του κόσμου, αλλά άλλοι, πολύ πιο σοβαροί λόγοι (ακατάλληλα γήπεδα, ακατάλληλες ώρες, οικονομικό, ταλαιπωρία και τηλεόραση).

Πάμε τώρα να δώσουμε και δύο παραδείγματα για το πώς σκέφτονται οι οργανωμένοι:

Στον Απόλλωνα, οι δικοί του οργανωμένοι κάνουν εκδρομή στην Ιταλία για τον αγώνα με τη Λάτσιο, γιατί εκεί λένε νιώθουν ελεύθεροι, αφού δεν θα τους ζητήσουν κάρτα φιλάθλου. Διαβάστε όμως, με προσοχή, τι τους λέει σε ανακοίνωση ο ίδιος ο Απόλλωνας: «Κατά την είσοδό σας στο στάδιο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη ενός επίσημου εγγράφου (ταυτότητα ή διαβατήριο) με το οποίο θα γίνεται η ταυτοποίηση του προσώπου. Διαδικασία την οποία ορίζει αυστηρά η UEFA».

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, από την άλλη, πέρα από τους άλλους χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Ιωνά Νικολάου, του γράφουν ανάμεσα σε άλλα:

- «Όταν ρε... όποιος θέλει αλωνίζει μέσα στην Κύπρο...».

- «Να γελάσουμε ή να κλάψουμε μαζί σου ρε...

Ρε… ρε… ρε! Να ζήσετε λεβέντες μου!


Επιστροφή
στην αρχή