Η ΑΕΚ Αθηνών πιέζει για Άλεφ ντο Σάντος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έθελξε με την παρουσία του στον Απόλλωνα με την ΑΕΚ Αθηνών να θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Ο Άλεφ ντο Σάντος έκανε πολύ καλή χρονιά στον Απόλλωνα και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ» η ΑΕΚ Αθηνών πιέζει για να τον κάνει δικό της. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός συνεχίζει την προετοιμασία του με την Μπράγκα στην οποία ανήκει αλλά φαίνεται πως ο δρόμος για να πάει στην ΑΕΚ είναι ανοικτός.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Άλεφ θα πάει δανεικός με οψιόν αγοράς όμως δεν αποκλείεται να αγοραστεί άμεσα αφού όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο Λυμπερόπουλος και το επιτελείο του τον παρακολουθούσαν σχεδόν όλη τη σεζόν και στην ΑΕΚ τον θεωρούν σίγουρη περίπτωση.

Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν σε γραφείο μάνατζερ όμως και εκεί η ΑΕΚ έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές εδώ και καιρό και δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν και το γραφείο αναμένεται να κρατήσει κάποιο ποσοστό. Όλα λοιπόν κρίνονται από το αν η Μπράγκα θα ενδώσει στην πίεση της ΑΕΚ και δώσει τον παίκτη.


Επιστροφή
στην αρχή