Γρηγόρης Κάστανος: Από τα χωράφια της Σωτήρας στη Γιουβέντους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πριν λίγα χρόνια ο Γρηγόρης Κάστανος αλώνιζε τα ποδοσφαιρικά χωράφια της Κύπρου και σήμερα μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 4/8)

O φίλος Παναγιώτης Αντωνίου από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, έγραψε τις προάλλες για τον Γρηγόρη Κάστανο:

«Πραγματικά έχει αντιληφθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Γρηγόρης Κάστανος; Σε ποιο επίπεδο είναι; Ποιους έχει για συμπαίκτες; Πόσα επενδύει η Γιουβέντους στις ικανότητές του;

Έχουμε αντιληφθεί ότι, στη θέση που βρίσκεται σήμερα αυτό το μεγάλο ταλέντο, ζουν και αναπνέουν εκατομμύρια παιδιά για να το ζήσουν.

Και αυτός ο μικρός το έχει καταφέρει με τις ικανότητές του και τη συνδρομή των ανθρώπων που είχε δίπλα του.

Είναι το μοναδικό ταλέντο που έβγαλε το κυπριακό ποδόσφαιρο που έχει τις προδιαγραφές για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Δύσμοιρο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Γρηγόρης Κάστανος σε έχει διαψεύσει, έχει ταλέντο από κούνια για το υψηλότερο επίπεδο. Η ουσία, λοιπόν, κρίνεται σε εκείνους που τον πίστεψαν και πρέπει να είναι απλά περήφανοι.

Γιατί η Γιουβέντους τον ξεχώρισε, τον επέλεξε και τον πιστεύει. Όπως λέει και ένας φίλος, αν είσαι ταλέντο μην ψαχτείς, μην πληρώσεις τα όνειρά σου, θα ακουστείς και θα έρθουν εκείνοι να σε βρουν!

Πριν λίγα χρόνια ο Γρηγόρης αλώνιζε τα ποδοσφαιρικά χωράφια της Κύπρου, της Σωτήρας και του Παραλιμνίου. Σήμερα μοιράζεται τα ίδια αποδυτήρια με τον Ρονάλντο, έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Τόσο μικρό λοιπόν είναι το επίτευγμά του;»


Επιστροφή
στην αρχή