Γουρλίδικη η Ελλάδα για τον τυχερό Άγγλο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EURO 2016
Στην Ελλάδα έμαθε ο τυχερός Αγγλος, Ντάμαν Σικ ότι κέρδισε το ποσό του 1,2 εκτ ευρώ από το τέρμα του Πορτογάλου Εντερ στον τελικό του Euro

Στην Ελλάδα έκανε διακοπές, χωρίς να γνωρίζει ότι κέρδισε 1,2 εκτ ευρώ από το τέρμα που σημείωσε ο Εντερ στον τελικό του Euro 2016, ο 32χρονος Αγγλος Ντάμαν Σικ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport, ο 32χρονος φίλαθλος της Αστον Βίλα, είχε πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό της BetVictor, που έδινε 1 εκτ λίρες ή διαφορετικά 1,2 εκτ ευρώ σε όποιον θα μάντευε τον σκόρερ του τελικού και το ακριβές λεπτό που θα σημειωνόταν.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το λεπτό, που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι το γκολ σημειώθηκε στην παράταση (109’). Ωστόσο, το γραφείο στοιχημάτων θέλησε να δώσει το βραβείο σε εκείνον που είχε προσεγγίσει περισσότερο με την πρόβλεψη του το γεγονός.

Ο νικητής που είχε στοιχηματίσει τον Εντερ, εργάζεται σε τοποθετήσεις κοιζινών και ήταν σε διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Μόλις χθες οι υπάλληλοι του γραφείου στοιχημάτων ήταν σε θέση να έρθουν σε επαφή μαζί του. Επέστρεψε αμέσως στην Αγγλία για να πάρει το βραβείο.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όσκαρ ατυχίας στον Λοτζέσκι, αγωνία στον Ολυμπιακό

Πολίτης Sports, 23:42 (τελευταία ενημέρωση 23:42)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράσταση ανωτερότητας για Κεραυνό, ραντεβού με ΑΕΚ στον τελικό

Πολίτης Sports, 23:09 (τελευταία ενημέρωση 23:09)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιάφορη ήττα αλλά έχασε το... κάτι παραπάνω από την 3η θέση

Πολίτης Sports, 23:02 (τελευταία ενημέρωση 23:02)

Επιστροφή
στην αρχή